Fertiliteitsmassage
Kinderwensbegeleiding, voedingsadvies, relaxatietechnieken voor koppels/vrouwen met een kinderwens

 

massage buikIk geef individuele begeleiding, een traject op eigen maat voor jullie fertiliteitsreis:

We nemen alle emotionele lichamen onder de loep en gaan samen op zoek naar daar waar het lichaam nog in balans mag komen:

Door de fertiliteitsmassage toe te passen, voedingsadvies te geven, bewegingen die je fertiliteit vergroten enz…
We gaan samen uitzoeken naar datgene wat bij jou/jullie past. En welke jullie volgende stappen mogen zijn.

Zelf heb ik bij tal van fertiliteitsexperts mijn licht opgestoken en er mijn eigen vorm aan gegeven. Het is zo belangrijk om onze kinderen een zo een goed mogelijke start te bieden van het leven en dit heb je WEL zelf in de hand.

Door zelf zo gezond mogelijk in het leven te staan en alle opkuis in je lachaam en mind die nodig zijn om jouw/jullie kindje te kunnen laten komen. Zodat jullie kind zo goed mogelijk en gezond op de wereld wordt gebracht met de beste voeding die het gekregen heeft via mama’s buik en ook via papa zijn dna en goed gevoede cellen.

Even een korte uitleg over de  lichamen waarop ik werk samen met jou:

Fysieke lichaam: Het fysieke lichaam kunnen we het beste ondersteunen door de juiste voeding voor ons te nemen. Door te bewegen,...

Ons bewegingsmechanisme bevorderen door o.a.:

Yoga zonFertiliteitsoefeningen

(inspiratie Rika Lukac van het boek ”De innesteling” bekken-heupopeners, yoga-oefeningen die inwerken op de klieren die verantwoordelijk zijn voor de vruchtbaarheid, verbeteren van de doorstroming, doorbloeding. 5-elementenyoga. De fertiliteitsmassage die o.a. De doorbloeding beter gaat laten stromen waardoor er meer vers bloed naar de voortplantingsorganen vloeit en de eicelkwaliteit verbetert, ook de innesteling bevordert. Ga op zoek naar dat wat het beste bij jou past. Wandelen in de natuur, osteopathie, acupunctuur, voetreflexologie,... Daar help ik jou tijdens de massagecoaching mee wat het beste bij jou zou passen.

 


     

 

antioxidant

Juiste voeding:

Ik heb de opleiding gezonde voedinsgconsulente gevolgd. Jij leert welk voedsel je vruchtbaarheid verhoogt en een balans in je hormoonhuishouding brengt. Ook de eicelkwaliteit en zaadcelkwaliteit kan je hiermee verhogen! In samenwerking met een orthomoleculaire arts of de healy ( frequentieapparaat) bekijken wij eventueel jouw vitaminen -en mineraalhuishouding en vullen deze bij als er tekorten zijn. Want dit is zeer belangrijk als je zwanger wil worden en blijven. De sessie van de massage en de bioresonantie, uitmeting kunnen op 1 zelfde dag worden geplaatst.

 

 

 

I

Mentale lichaamMentale lichaam: 

Mindset, visualisaties, meditaties, oefeningen met de colours of the heartkaarten  van Wilga Zibel. Om in vertrouwen te blijven in je eigen lichaam en jezelf tijdens jouw vruchtbaarheidsreis. een nieuwe mindset met nieuwe overtuigingen zijn hier de opening voor een nieuwe toekomst.

 


 

 

 

 

Energetisch en emotioneel lichaam:

Vaak zijn er veel emoties die meespelen in het zwanger willen worden. Angst, boosheid, verdriet, het niet meer vertrouwen in je eigen lichaam, dit alles geeft ook veel stress aan je lichaam. Dat kan allemaal een rol spelen waardoor zwanger worden niet vanzelfsprekend is. Het voortplantingssysteem is het eerste systeem dat uitvalt, wanneer je veel stress ervaart. Door de massagecoaching zoeken we de emoties en spanning op en laten we samen los wat losgelaten mag worden. We brengen ontspanning waar nodig. In de energie gaan we bijvoorbeeld de angst omzetten naar vertrouwen. Of wat op dat moment het meeste nodig is. Zodat er ruimte komt voor iets nieuw.

 

Spirituele lichaam:

Spirits, ons pad, zielentaak. Wat heb jij hier te doen? Wat is je plek? Via de Kleuren-Wijscoaching, gaan we samen naar je gevoel. Hoofd-hart-buik en in balans.

Als dit alles je aanspreekt, neem gerust contact met me op!

 

 

Bij fertiliteitsmassage geldt: hoe vaker hoe beter, daarom leer ik met de zelfmassaegvideo ook de massage aan om dit aan jezelf te kunnen geven.

Het beste is steeds je lichaam de tijd te geven om een gezonde levenstijl te leven. Maar ik heb ook al klanten gehad die we direct hebben geboost met de juiste vitaminen en mineralen en dat het dan heel snel lukt. Dat hangt echt van persoon tot persoon af.

Wel is het wetenschappelijk bewezen dat je eicellen zo een 3 maand tijd nodig om alle nutriënten goed op te nemen, te ontstressen, eicelkwaliteit te verbeteren enz…voor zaadcellen geldt zelfs 4 maand.
Als je een embryo terugplaatsing hebt, dan doen we wat mogelijk is op dat moment met voeding, de massage en suppletie. En pas ik mij aan voor een datum te vinden die past.

Healy: werkt op alle lichamen.

Ook meet ik via de healy jouw frequenties uit. Deze vertellen waar er nog onbalans zit en je kan deze dan met de nodige ondersteuning in evenwicht brengen. Een echte meerwaarde voor jou.

  Healy, frequentieapparaat

Alles in het lichaam heeft zijn eigen trilling of frequentie. Wanneer deze frequenties verstoord worden, ontstaat er disbalans in ons lichaam en vermindert de functie van een cel, weefsel, orgaan of wat er dan ook verstoord is. Het menselijk en dierlijk lichaam zit zeer slim in elkaar. Wanneer iets niet helemaal 100% functioneert, heeft het lichaam allerlei manieren om het slecht werkende deel te compenseren. Zo probeert het lichaam balans en harmonie te behouden. Een lichaam is dus prima in staat om disbalans te compenseren, alleen kost dat erg veel energie en levert het stress op voor je lijf. Kortdurende stress is geen probleem, maar als stress lange tijd aanhoudt, dan ondervind je er last van. Denk aan lage weerstand, vage pijnen, vreemde kwaaltjes, allergieën, slecht slapen e.d. De healy gaat terug balans brengen daar waar het uit evenwicht is. Ook geef ik tal van tips om terug in evenwicht te komen. D.m.v. een individueel schema.

Zelf een healy aankopen? Dat kan via mijn webshop: 

 https://www.healy.shop/de/partner/?partnername=Nele%20Huys

PRAKTISCH:
INTAKE gesprek aan de telefoon. Ik bel jou op en luister graag naar jullie verhaal en geef eventueel extra uitleg over de massagecoaching.

1)De Zelffertiliteitsmassagevideo bestellen: Investering in jezelf en jullie toekomstig kindje: 80 euro en met massagecrème 100 euro

Met deze video leer ik jou op een eenvoudige manier de massage aan. De massage laat heel wat stress verdwijnen, je slaapt er  beter door omdat er een bepaald hormoon vrijkomt, het stimulleert de doorbloeding van je baarmoeder, de nutriënten komen beter op hun plaats terecht,...

Je krijgt de fertiliteitsmassagevideo via mail opgestuurd, een 30' coachinggesprek wordt ingepland, er wordt uitgemeten met de healy, via de colours of the heartkaarten gaan we voelen wat jij nodig hebt en jou dit leren geven.Basisvoedingsplan vruchtbaarheid+ tricks en tips, visualisaties en oefeningen. Een natuurlijk productje om mee aan de slag te gaan.

 

2)FERTIBUNDEL1: Dit is een individueel ondersteuenend traject dat verdeeld loopt over een 3-tal maanden, voor-tijdens -en na medisch traject of bij natuurlijk zwanger worden.

Met individueel voedingsplan voor jou en je ventje: 2x 1uur massage 1 uur voor-en nazorg, coaching. +oefeningen, visualisaties, tips & tricks  om jullie vruchtbaarheid, welzijn te verhogen. 1 opvolgsessie  van 30 minuten

+ vragen beantwoorden tijdens jullie reis, traject!+ een natuurlijk  product ter ondersteuning.

Investering in jezelf, je partner en jullie toekomstig kindje: 

Met uitmeting Healy en Indvidueel behandelplan: 275 euro

Aparte FERTIOPVOLGSESSIES, enkel voor klanten die reeds bij me hebben zijn geweest voor een massag of coaching.

Wanneer de massage kan worden toegepast? Bij natuurlijk zwanger willen worden: De massages kunnen plaats vinden na je menstruatie en tot aan de ovulatie ( natuurlijk zwanger worden)

Bij medische trajecten: Van na de menstruatie tot aan de terugplaatsing of inseminatie. ( medisch traject)

1,5 uur: 60′ massage met 30′ voor-en nazorg, opvolging

Investering in jezelf en jullie toekomstig kindje: 90 euro

 

 Eerste fertiliteitsmassagebabytje geboren januari 2018, allereerste fertimassage april 2017

 

 

3)FERTITOTAALBUNDELpakket van 3 sessies in een medisch traject:

Dit is een pakket van 3 fertiliteitsmassages na elkaar.  Interessant  als je in een medisch traject zit om dit te volgen. Dan wordt er gemasseerd 2x tijdens de behandeling ( Of 1x voor de behandeling, 1x tijdens)  en 1x net voor de  terugplaatsing.

Totaalpromotiepakket van Intake+massage+ coaching+individueel behandelplan+2 extra behandelingen= 2 uur+ 2x 1,5 u met massage en coaching + nadien: reflectieverslag + individueel behandelplan+ opvolging en ondersteuning erbij.

Met ondersteuning via mail, messenger, telefoon het ganse traject.

Extra sessie via videochat: 15 min.Volledige ondersteuning om de twee dagen tijdens een traject: 3x via mail, messenger, telefoon:  

Je word heel individueel begeleid, ondersteund tijdens doorheen heel het traject, je kan me vragen stellen via mail, elke dag.

Investering in jezelf en jullie toekomstig kindje:  295 euro

FERTITOTAALBUNDELpakket van 3 sessies in natuurlijke cyclus:

Dit is een pakket van 3 fertiliteitsmassages na elkaar gedurende Interessant  als je natuurlijk zwanger wil worden om dit te volgen. Dan wordt er 3x gemasseerd. Dit individueel afgestemd op jullie tijd.

Dat kan na de menstruatie en tot aan de ovulatietijd. ( kan ook een paar maanden vooraf gestart worden)

Totaalpromotiepakket van Intake+massage+ coaching+individueel behandelplan+2 extra behandelingen= 2 uur+ 2x 1,5 u met massage en coaching + nadien: reflectieverslag + individueel behandelplan+ opvolging en ondersteuning erbij.

Met ondersteuning op vaste momenten via mail, messenger, telefoon het ganse traject door

Extra sessie via videochat: 15 min.Volledige ondersteuning om de twee dagen tijdens een traject: 3x via mail, messenger, telefoon:  

Je word heel individueel begeleid, ondersteund tijdens doorheen heel jullie reis, je kan me vragen stellen via mail, elke dag.

Investering in jezelf en jullie toekomstig kindje: 295 euro

Betaling in 3x is steeds met mij bespreekbaar!

Adres: Londenstraat 28, 9100 Sint-Niklaas Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of 0486.48.63.44.

Website waar je therapeuten vindt in jouw buurt: http://www.wensouders.be/partners/

Lijst met officiële fertiliteitsmassagetherapeuten in België en Nederland: 

https://www.praktijkmanitou.nl/therapeuten?fbclid=IwAR1e_RaFkOn2kXucTTwJc-chuOVJnCL4xym_SjT-jNY8OXf4vJUWrZ85dxQ