Kinderwensbegeleiding
Individuele begeleiding, een traject op eigen maat voor jullie fertiliteitsreis 

We nemen alle 4 de lichamen onder de loep en gaan samen op zoek naar waar het lichaam nog in balans mag komen. We gaan voelen wat jullie nodig hebben en ik leer jullie dit aan jezelf te geven. Jij en je partner zijn van harte welkom, samen of apart. We starten met een verkennend gesprek en de coachingskaarten van colours of our heart. Die we meenemen in de massage.

Ik geef Fertiliteitsmassage, voedingsadvies, bewegingen die jullie vruchtbaarheid ondersteunen en vergroten. 

Zelf heb ik bij tal van fertiliteitsexperts mijn licht opgestoken en er mijn eigen vorm aan gegeven.

Het is zo belangrijk om onze kinderen een zo goed mogelijke start te bieden van het leven en dit heb je WEL zelf in de hand. Door zelf zo gezond mogelijk in het leven te staan, zodat jullie kind zo goed mogelijk en gezond op de wereld wordt gebracht met de beste voeding die het gekregen heeft in mama’s buik en ook via papa zijn DNA en goed gevoede cellen.

 

Lichamen waarop ik samen met jou/jullie werk:


Fysieke lichaam
Ons bewegingsmechanisme, doorbloeding bevorderen door o.a.:

 

https://s.s-bol.com/imgbase0/imagebase3/large/FC/5/6/1/8/9200000057028165.jpg

Fertiliteitsoefeningen-yoga
Ik ben geïnspireeerd door het boek Innesteling van mijn collega Rika Lukac.
Zo geef ik bijvoorbeeld ook bekken-en heupopeners als oefeningen mee naar huis of oefeningen die inwerken op de klieren die verantwoordelijk zijn voor de vruchtbaarheid, dat wat voor jou op dat moment van toepassing is.

De Fertiliteitsmassage zorgt voor een betere doorbloeding van je baarmoeder, de kwaliteit van je eicellen verbetert, je hormonen komen in balans, de massage ondersteunt je cyclus en je baarmoederslijmvlies krijgt de juiste dikte voor een succesvolle innesteling.

Naast een natuurlijke manier om sneller zwanger te worden zorgt dit ook voor een vermindering van menstruatiepijn. 

Zorgt je kinderwens voor stress en het gevoel van een emotionele rollercoaster?

Fertiliteitsmassage helpt ook bij het loslaten van stress en spanning in het lichaam.
Kortom, een effectieve massage die de vruchtbaarheid in korte tijd een enorme boost geeft. 

Bij medische behandelingen als IUI, IVF en ICSI zorgt de massage voor de beste omstandigheden.
Met andere woorden: de slagingskans neemt hierdoor toe.
Fertiliteitsmassages worden al met veel succes en prachtige resultaten over de hele wereld toegepast.
Ik heb de opleiding in Nederland bij Clare Blake gevolgd en heb deze behandeling als eerste naar België gebracht, zodat de massage nu ook voor jou mogelijk is! Je kunt de massage, na uitleg, ook zelf toepassen. Lees meer hierover op de aparte pagina over fertiliteitsmassage 

Vruchtbaarheidsvoeding:
Ik heb de opleiding gezonde voedinsgconsulente gevolgd. Je leert welk voedsel je vruchtbaarheid verhoogt en een balans in je hormoonhuishouding brengt. Ook de eicelkwaliteit en zaadcelkwaliteit kan je hiermee verhogen! In samenwerking met een orthomoleculaire arts bekijken wij jouw vitaminen -en mineraalhuishouding en vullen deze bij als er tekorten zijn. Want dit is zeer belangrijk als je zwanger wil worden en blijven.

 

Mentale lichaam:
Hoe is het gesteld met je mindset? Welke overtuigingen zitten er bij jou? Aangeleerd of gewoon door omstandigheden... D.m.v. visualisaties, meditaties, oefeningen met de colors of our heart kaarten gaan we diep gaan voelen wat jij op dat moment het meeste nodig hebt om in vertrouwen te blijven in je eigen lichaam en jezelf tijdens jullie vruchtbaarheidsreis.

Emotioneel lichaam:
Welke emoties komen er bij jou/jullie naar boven, frustratie, boosheid, verdriet, waar zit dit vast in je lichaam, wat hebben jullie daarin nodig? Dit zoeken we samen uit zodat dat wat losgelaten dit ook werkelijk wordt gedaan.

 

Spirituele lichaam/energetisch
Wat er in de energie gebeurt, rondom ons, in ons, zie je vaak niet, maar dit VOEL je wel. In de energie plaatsen, Fertiliteitsmassage, Colours of our heart-coaching, Yoga...
Spirits, ons pad, zielentaak. Naar je gevoel gaan.

Ik werk samen met de healy jouw lichaam uit. ( zie uitleg healy bij fertiliteitsmassage)

De healy helpt met tekorten van vitamines en mineralen op te sporen, blokkades, trauma's opsporen en ik help jullie hiermee verder met een individueel schema.

 Als dit alles je aanspreekt, neem gerust contact met me op! Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of Nele Huys: 0486.48.63.44.

 

Praktisch:

Bij fertiliteitsmassage geldt: hoe vaker hoe beter. Daarom leer ik de vrouwen de massage aan om dit ook thuis aan zichzelf te kunnen toepassen. Het beste is steeds je lichaam de tijd te geven om een gezonde levenstijl te leven. De massage wordt gepland naar jouw persoonlijke cyclus. 

Wetenschappelijk is het bewezen dat je eicellen hebben 3 maand tijd nodig om alle nutriënten goed op te nemen, te ontstressen, eicelkwaliteit te verbeteren enz… voor zaadcellen geldt zelfs 4 maand. Als je een embryo terugplaatsing hebt, dan doen we wat mogelijk is op dat moment met voeding, de massage en suppletie. Ik heb al anders gezien, dat je direct kan boosten met vitamines en mineralen met de juiste mindset en traumarelease, zo nemen de vitamines en mineralen beter op in het lichaam en werkt het onmiddelijk.

   Blastocyste

  

 OPTIES

1) Zelffertiliteitssmassagevideo 

( Met onlinecoaching van 30 minuten of life wanneer de omstandigheden rond corona dit toelaten), investering in jezelf, je partner en je mogelijks toekomstig kindje:  80 euro met product 100 euro

Intakegesprek aan de telefoon   
Individueel behandelplan en uitmeten met healy  
Coaching (half uur)
Fertiliteitsmassagevideo met instructies
Een natuurlijk productje ter ondersteuning om mee aan de slag te gaan tijdens jullie reis.

 

2)Fertiliteitsmassagetraject, investering in jezelf, je mogelijks toekomstige kindje:  275 euro 

 

 

 

Intakegesprek aan de telefoon 
Individueel behandelplan en uitmeting met de healy
 2x Fertiliteitsmassage van elk 1 uur met voor en nazorg (30 minuten) met 1 opvolgsessie van 30 minuten ( online of in real life)
Een natuurlijk productje ter ondersteuning om mee aan de slag te gaan tijdens jullie reis.

Je wordt heel individueel begeleid, ondersteund doorheen gans het traject door, dat loopt over een 3-tal maanden. Dus de massagesessies en opvolgingen kunnen ingepland worden en verdeeld over  3 maanden. Zie aparte uitleg fertiliteitsmassage/essentiemassage, de massage wordt bepaald aan de hand van jouw eigen persoonlijke cyclus. En jullie persoonlijke traject. ( met of zonder iui, ivf, icsi)

 

 3) Opvolgbehandelingen: Investering in jezelf: 90 euro (voor klanten die reeds een traject hebben gevolgd of die reeds bij me gemasseerd zijn).                                                                            Deze massage duurt 1,5 uur: 1 uur massage en 30 minuten voor-en nazorg 

 

Aparte uitmeting met de healy kan: investering in jezelf: 60 euro met tips en tricks om jezelf weer in balans te krijgen d.m.v 30 minuten coaching erbij (kan online)

Fertibundel met 3 massages ook mogelijk. Zie fertiliteitsmassage

Zie uitleg healy bij fertiliteitsmassage 

 

Info

Betaling via overschrijving of cash. Betaling van het traject in 3 x kan en is  steeds met mij bespreekbaar!